Hoe het werkt

Dataswitcher verzorgt de conversie van uw financiële administratie naar elk gewenst boekhoudpakket. Volledig online, in een paar stappen. Vanuit onze applicatie geeft u uw nieuwe boekhoudpakket toegang, waarna de administraties voor u worden aangemaakt en de conversie wordt uitgevoerd.

  • Splitsing in dagboeken

    Bij de conversie kunt u de documentlink of het brondocument meenemen. Deze gegevens worden tijdens de conversie gekoppeld aan de inkoop- of verkoopboeking. Financiële data worden geconverteerd in het inkoop-, verkoop- en conversiedagboek. Ook is het mogelijk om het conversiedagboek te splitsen in aparte dagboeken, bijvoorbeeld voor bank of kas.

  • Multi-conversies

    De tool is ook in staat om meerdere administraties om te zetten. Hiervoor is een "preset" ontwikkeld, die toegepast wordt als de administraties allemaal omgezet moeten worden. De methode werkt eenvoudig wanneer u al gebruik maakt van een standaard rekeningschema en rapportagestructuur. Door het eenmalig instellen van de preset, wordt de omzetting toegepast op alle administraties.

  • Instellingen

    Ook uw algemene administratie-instellingen worden mee overgenomen. Dit scheelt een hoop tijd. Als het nodig is, kunt u de gegevens of instellingen aanvullen in onze applicatie.

about-us-picture

Ons doel

Dataswitcher weet dat het overstappen naar een nieuw boekhoudpakket vaak een complexe klus is. Wij proberen deze klus voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Heeft u hulp nodig bij het overzetten van financiële data?