Wij zijn Dataswitcher

Dataswitcher is een ambitieus high tech-bedrijf, gevestigd in Nederland. We creëren oplossingen gebaseerd op onze specifieke en professionele boekhoudkundige kennis en onze kennis van schaalbare technologie.

about-us-picture

Ons doel

Dataswitcher weet dat het overstappen naar een nieuw boekhoudpakket vaak een complexe klus is. Wij proberen deze klus voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ons team

John Schrijvers

CEO | Founder

Alex Jeensma

CTO | Founder

Gerard den Teuling

CFO | Founder

Aston Byfield

Business Developer

Luis Nobrega

Developer

Nuno Gomes

Developer

Momenteel werken wij ook aan Dataswitcher Platform

EFRO_cmyk

Momenteel bouwt Dataswitcher conversie-tooling gefocust op het eenmalig converteren van financiële administraties naar andere pakketten. We merken dat de problematiek van data overzetten tussen softwaresystemen in veel vakgebieden van toepassing is. Denk hierbij aan CRM- en kassasystemen of webshops. Daarom bouwen wij momenteel aan Dataswitcher Platform. Dit platform maakt het mogelijk om gewenste conversies met en tussen diverse softwarepakketten zelf te doen. Zo kan softwarepakket A niet alleen met B, maar ook met C, D en E gekoppeld worden als hier behoefte aan is. Op die manier wordt het koppelen van meerdere softwaresystemen voor de gebruiker een simpel proces, zodat zij hun klanten een eenvoudig en compleet platform van koppelmogelijkheden kunnen bieden. Het doel van dit platform is dé internationale conversie-hub voor alle mogelijk denkbare software te worden.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

 

Wilt u uw historische data converteren?